Transparent
Ylin kuva

Hotelli- ja ravintolajätteiden hallinta

Kiireiset työympäristöt ja tiukat hygieniastandardit vaativat, että hotellien ja ravintoloiden omistajien on varmistettava, että jätteet käsitellään oikein.

Jäte hotelli- ja ravintola-alalla

Hotellien ja ravintoloiden ensisijainen tarkoitus on palvella asiakkaitaan. Tämän toteuttaminen vaatii tehokkaan ja ongelmattoman jätehuoltosuunnitelman kulissien takana. Jäte, jota ei säilytetä ja pakata oikein, voi aiheuttaa merkittäviä ongelmia hotelleille ja ravintoloille. Mil-tek-jätteenkäsittelyratkaisut parantavat työprosesseja, turvallisuutta ja hygieniaa hotelleissa ja ravintoloissa, ja meillä on ratkaisuja kaikkien tämän alan jätejakeiden käsittelyyn.

Optimoitu jätteenkäsittely tarjoaa muun muassa seuraavat edut:

  • Jätteiden käsittelykustannusten väheneminen
  • Enemmän aikaa muihin tehtäviin
  • Enemmän tilaa ja puhtaampi työympäristö
  • Korkeampi hygieniataso
  • Optimoitu logistiikka
  • Kaikki tämä vihreämmän brändin lisäarvolla

Sekajätteen tiivistäminen keittiöissä 10:1

Sekajäte on yleisin jätejae useimmissa ravintoloissa ja hotelleissa. Tässä meidän XP200S-jätepuristin voi tehdä melkoisen muutoksen jätteidenkäsittelyynne.

Saavutatte merkittävän optimoinnin työympäristössänne: enemmän tilaa, vähemmän sotkua ja parempaa hygieniaa, samalla kun ratkaisette toistuvan pursuilevien roska-astioiden ongelman. Lisäksi roska-astioiden määrä vähenee ja niiden tyhjentäminen harvenee – jopa 80%. Tämä johtaa luonnollisesti taloudellisiin säästöihin.

Kone puristaa jopa 10 säkkiä sekajätettä vain yhteen säkkiin.

Helppo ja turvallinen käyttö – myös uudelle henkilökunnalle

Hotelli- ja ravintola-alalla on usein korkea henkilöstön vaihtuvuus. Jätteiden käsittelyä todennäköisesti hoitaa säännöllisesti vaihtuva ryhmä työntekijöitä. Se asettaa korkeat vaatimukset laitteille, joita jätteidenkäsittelyssä käytetään.

Mil-tekin jätepuristimet ja kompressorit on suunniteltu niin, että ne ovat helppokäyttöisiä, helppoja huoltaa ja luonnollisesti huipputurvallisia. Jätepuristimen asennuksen yhteydessä yrityksen avainhenkilö saa aina perusteellisen koulutussession koneen käyttämisestä. Tämän jälkeen hän voi kouluttaa kollegansa koneen oikeassa käytössä, jotta mahdolliset henkilöstön vaihtumiset eivät vaikuta jätteenpuristimen käyttöön. Lisäksi kaikissa koneissa on aina pikaohje näkösällä, ja tarjoamme jatkuvaa ohjausta koneen käytössä tarvittaessa.

Video: Hygieeninen jätteiden käsittely keittiöissä

XP200S jätepuristin on hygieeninen, keittiöympäristöön suunniteltu, ratkaisu.

Koska jätepuristin on pneumaattinen ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä, se voidaan sijoittaa alueille, joissa valmistetaan ruokaa, koska öljyvuotojen tai muun roiskeen riskiä ei ole. Lisäksi sekoittunut märkä jäte pusseissa voidaan laittaa suoraan XP200S:ään, ja se pitää hajut ja nesteet tynnyrissä.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä jo tänään ja opi lisää siitä, miten Mil-tek voi auttaa yritystäsi säästämään aikaa, tilaa ja rahaa käsittelemällä jätettäsi tehokkaammin.

Kerro meille, mitä tarvitset, niin sopiva henkilö ottaa sinuun yhteyttä.